RO EN

ZentasticArts - Sigilii Magice

Bun venit!

Nu știu ce experiențe ai tu cu simbolurile energetice, cu sigiliile magice sau cu magia în general dar pe parcursul acestui cerc îți propun să adopți o altă perspectivă sau măcar să o lărgești, să o dezvolți pe cea cu care te simți confortabil în acest moment.

Ceea ce îți cer nu este nimic mai mult decât flexibilitate, nu numai în modul de a analiza logic cu mintea analitică dar și flexibilitate în aplicarea cunoașterii pe care o dezvolți și pe care o preferi.

Ce sunt sigiliile magice?

Este cea mai ușoară întrebare și Wikipedia vine deja cu un răspuns, alți indivizi urmează și acceptă aceeași definiție, așa că iată, versiunea scurtă:

Sigiliile magice sunt simboluri cu efecte sesizabile, cu reverberație și manifestare atât în planul astral dar și în planul fizic.

Ce înseamnă construcția unui sigiliu?

Construcția este un termen mai bun decât "a crea", deoarece în construcția unui sigiliu se folosește mai mult decât simpla intuiție, elemente grafice exprimate prin creativitate și semnificația artistică.
O construcție este o însumare de acțiuni, un concept întreg, idei, energii, vibrații, gânduri, proiecții.
Dar pentru eficiență, folosim termenul de construcție.

Cum se construiește un Sigiliu?

Sunt sigur că până acum ai deja o idee destul de completă despre ce sunt sigiliile și cum să le creezi, dacă nu, nicio problemă, sunt sigur că poți găsi exact informațiile pe care trebuie să le știi în materialul Cercul de Familiarizare - Constructia Sigiliilor Magice (material accesibil membrilor platformei ZentasticArts.ro cu cont gratuit)

Ok, deci cum să folosești simbolurile magice?
În primul rând, trebuie să-ți reamintesc faptul că aceste metode pe care le dau ca exemplu sunt limitate la experiențele mele. Ceea ce eu am experimentat până în acest moment, este propria mea perspectivă și o împărtășesc așa cum este, nu trebuie să fie un fapt, adevărul absolut sau informația corectă, ci este exact ceea ce alegi tu să fie.

Eu văd sigiliile magice ca "ritualuri comprimate" împuternicite de cel puțin 2 surse și manifestând cel puțin un rezultat.

  1. gândul care poartă o frecvență, o valoare vibrațională.
  2. afirmaţia care este gândită împuternicită de dorinţa de a deveni realitate. În această stare, gândul și afirmarea devin una, o formă de gândire rafinată, dar mai complexă.
  3. credința, puterea, energia, focusul și certitudinea că afirmația s-a concretizat transmutându-se din starea eterică (starea non-fizică) în stare fizică, numim această stare ca manifestare.

Sigiliile sunt flexibile, uimitor de simplu de încărcat și activat.
Cel mai agasant factor în această situație, pentru noi, oamenii, este Timpul și locația vibrațională.
Timpul ne face nerăbdători, iar locația vibrațională ne face să credem că am eșuat, ne face să credem că afirmațiile noastre, că dorințele, magia noastră este greșită, nu se împlinește, nu se fructifică, ceva nu am făcut corect.

Despre acești doi factori am mai vorbit deja dar am să reamintesc ideile principale ceva mai târziu

Sigiliile pot fi folosite în orice activitate zilnică, la serviciu, școală, online, offline și între ele, sigiliile pot fi folosite în timp ce dormi, când ești treaz, când ești în baie, în bucătărie, în dormitor și așa mai departe...
Sunt o formă naturală de comunicare, o tehnologie pe care nu o înteleg mulți dar este destul de folosită.

Ideea pe care vreau să te axezi, să o dezvolti, să o descoperi pentru tine este că magia face parte din viața noastră de când sufletul nostru a fost "conceput".
Oricât de naturală este și oricât de natural îți prezint ca fiind magia, au existat câteva probleme în trecut și am redenumit, am redefinit și am reutilizat magia (manipularea energiei) în atât de multe feluri încât am uitat o mare parte din esența ei.

Magia nu este fantezie, MAGIA este tehnologia pe care nu o înțelegem pe deplin, nu o deținem pe deplin.

Proprietarul tehnologiei magice este creația însăși, ai să ajungi la aceeași concluzie când este momentu.

Ingredientele magiei sunt (de obicei) energii naturale și Tu.
Vibrații și frecvențe la valori diferite cu aspecte diferite, sub forme diferite construiesc manifestarile pe care le definim.

Ai o întrebare?

Unele dintre cele mai frecvente întrebări.

De ce nu pot manifesta tot ceea ce îmi doresc?
Pentru că acceptăm limitele realității în care trăim, la nivelul cunoștințelor pe care le avem.
Cu alte cuvinte, oprim magia să se întâmple prin sistemele noastre limitate de credințe, traume transgeneraționale, credințe impuse și lipsa de încredere în sine.

Ai dori să știi de ce manifestarea nu funcționează așa cum îți dorești?
Gândurile au energie, poartă vibrație. Gândul pozitiv (iubire de exemplu) are o polaritate pozitivă, să spunem 7.
Gândul negativ (ura sau invidia de exemplu), gândul cu o polaritate negativă, este un gând împuternicit cu o valoare negativă. Să spunem -7.

Locația vibrațională.
În timp ce suntem într-o stare de spirit pozitivă și simțim iubire (emanăm iubire) în Univers... ne plasăm, ne poziționăm într-o anumită locație, să zicem "undeva sus" -- starea de vibrație înaltă, pe frecvență înaltă.

Ei bine, acea stare de spirit este interpretată ca "locație vibrațională" (exemplu: sunt în al 9-lea cer... adică stare de fericire).

Universul citește vibrația și frecvența, primește mesajul tău, energia ta emanată, vibrația ta, "starea ta de iubire" și ceea ce face este să-ți răspundă, să trimită un mesaj potrivit, ți se trimite o vibrație similară pentru că așa comunică Universul, nu înțelege engleză, franceză, română, chineză... dar înțelege Vibrația și Frecvența.

Așa cum afirmam anterior, gandul, intenția, afirmația, poarta cu ele vibrații și frecvențe.
Universul le primește și raspunde cu aceleasi valori (7 pentru iubire, -7 pentru ura sau invidie).

Ne concentrăm pe sentimentele preferate, înalte/elevate, stare de vibrație ridicată, primim exact energia potrivită din partea Universului dar într-un anumit interval de TIMP.

Aici intervine o virtute... și anume "răbdarea". Dacă aștepți ÎN ACEEAȘI ENERGIE, ÎN ACEEAȘI LOCAȚIE VIBRAȚIONALĂ primesti raspunsul Universului -- numim MANIFESTARE.

Dacă vrem să ne simțim bine, dar ne concentrăm pe lipsa acestei stări, vom primi și mai multe vibrații joase. La fel și pentru bani, abundență, dragoste, așa mai departe.

Ne dorim mai mulți bani, ne ridicăm vibrația la valori mari (7 de exemplu) pentru că ne plac libertățile și confortul pe care banii îl oferă, dar mesajul primit de Univers este frustrarea noastră (-7 negativ) pentru că nu aveam banii, tot confortul, toată abundența de care căutăm să ne bucurăm.

Știi ce se întâmplă? Suntem dezamăgiți, adăugând și mai mult la polaritatea noastră negativă și trimitem și mai multe vibrații de frecvență joasă -7 Universului iar el face ceea ce trebuie să facă, aplica Legea Atracției trimițând și mai multe energii de polaritate negativă...
De aici și ideea despre care am să vorbesc într-un alt material în care subiectul este "De ce nu există corect sau greșit, bine sau rău... ci sunt doar polarități experiențiale, ajutătoare".

Și... (atenție) ne deplasăm din locația vibrațională (7 pozitiv) într-o locație mult mai joasă, experimentând o senzație de vibrație scăzută cu o polaritate negativă (-7 negativ)...

Când reușim totusi și trimitem mesajul pozitiv (7 pozitiv) către Univers dar ne schimbăm locația pentru că nu putem să ne menținem acea stare vibrațională înaltă pe frecvență înaltă. In momentul în care ne-am mutat locația (nu mai emanăm iubire adica 7 pozitiv), Universul a trimis mesajul, dar nu a ajuns la noi pentru că noi, exact... ne-am mutat locația vibrațională din starea de 7 pozitiv în ceva mai jos poate să fie -7 sau orice altă valoare sub 7 pozitiv. Numerele nu au importanță, le folosesc ca exemplu.

Traineri, coach, terapeuți, majoritatea vorbesc despre diferite metode prin care să poți să ajungi la anumite stări meditative. Poți să nu urmezi nici măcar o meditație, crează-ți propria ta meditație care rezonează cu tine iar scopul să fie liniștea interioară și crearea sentimentelor din propria inițiativă.

Rezumatul multor cursuri, cărți și alte materiale pe această temă:
- Trebuie să ne simțim bine creând sentimentul din care să trimitem acea afirmație puternică Universului cu ceea ce ne dorim
- Trebuie să păstrăm acel sentiment cât mai mult posibil pentru că este "locația energetică" unde ne aflăm... și da, mesajul, răspunsul Universului ne va putea găsi.

Sfatul meu?
- Exersează afirmațiile.
- Practică conștientizarea în momentul prezent
- Vizualizează lucrurile pe care le gândești, lucrurile pe care le simți, lucrurile pe care le faci.
- Crează-ți propria realitate.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii referitor la Manifestare, Sigilii și Exerciții de meditație accesează Cercul de Familiarizare - Construcția Sigiliilor Magice

manifestare - experiența fizică, tangibilă în planul fizic al realității pe care o creăm.

stare meditativă - starea de relaxare interioară.

SIGILS

Reddit / ZentasticArts.Ro / Sigilii DAscent
A project by DAscent - ZentasticArts ™